top of page

Qui som?

 

El Centre Perfetti està integrat per professionals formats i especialitzats en la rehabilitació neurològica.

Tenim un interès especial per la neurologia, i per això la nostra pràctica professional i científica s’ha desenvolupat en aquest àmbit.

La neurologia és per a nosaltres una especialitat apassionant, però som conscients que requereix un estudi intens, profund i constant, ja sigui a nivell de coneixements teòrics com de pràctica amb el pacient. Això ens dut a formar-nos i especialitzar-nos en rehabilitació Neurocognitiva en el Centre d’Estudi de Rehabilitació Neurocognitiva "Villa Miari" del Professor Carlo Perfetti i els seus col·laboradors a Itàlia.

El Professor Perfetti és reconegut en el món de la fisioteràpia per revolucionar el tractament dels pacients neurològics i ser el primer en proposar la integració de la cognició i la sensibilitat per a la recuperació dels moviments.

Eulàlia Bassas Bullich

Fisioterapeuta, número de col·legiada: 7736

 

Diplomada en Fisioteràpia per l’Escola Universitària Gimbernat (centre adscrit a La Universitat Autònoma de Barcelona) el 2008.

 

Màster en Psicologia de la cognició i de la comunicació  per Universitat Autònoma de Barcelona 2013.

 

Professora de Fisioteràpia en Neurologia associada a l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES campus de Salt), centre adscrit a Universitat de Girona (UdG) des de 2012.

 

Especialitzada en Rehabilitació Neurocognitiva, Mètode Perfetti: Becària del Centro de Estudis Rehabilitació Neurocognitiva "Villa Miari" (2010- 2011).

Sòcia activa de l’Associació Espanyola de Rehabilitació Neurocognitiva Perfetti (AERNP).

 

Victor Manuel Argüelles Abenza

Fisioterapeuta, número de col·legiat: 7604

Diplomat en Fisioteràpia el 2001 i Graduat Fisioteràpia el 2012 per la Universitat Internacional de Catalunya.

 

Professor associat a la Universitat Internacional de Catalunya des de 2009.

 

Especialitzat en Rehabilitació Neurocognitiva, Mètode Perfetti: Becàri del Centre d'Estudis Rehabilitació Neurocognitiva "Villa Miari" (2003-2004) y (2004-2005).

Docent de 1r nivell en el mètode Perfetti (reconegut per l'AIDETC).

Soci fundador de l’Associació Espanyola de Rehabilitació Neurocognitiva Perfetti (AERNP).

 

Cristina Alonso Corral

Fisioterapeuta, número de col·legiada: 10546

Graduada en Fisioteràpia per la Universitat Blanquerna (Ramón Llull) al 2013.

Diploma d’especialització en Neurorehabilitació al 2015.

Especialitzada en Rehabilitació neurocognitiva, Mètode Perfetti: Cursos, introductori i bàsic. Monogràfics sobre: Apràxies, Atàxies i pacient Neglect. Curs sobre la Interpretació neurocognitiva de la lesió perifèrica del nervi facial a l'Scuola RNC di Carlo Perfetti (Santorso,Itàlia).

 

Ponent en V Jornada Nacional de Rehabilitació Neurocognitiva, exposant: "Caso clínico. Abordaje de la marcha en paciente con apraxia a través del Ejercicio Terapéutico Cognoscitivo (ETC)". 

Sòcia de l’Associació Espanyola de Rehabilitació Neurocognitiva (AERNP).

Membre de la Comissió de Difusió de l’AERNP.

 

bottom of page